Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kernekonsulent.dk/public_html/wp-content/plugins/widget-entries/iinclude_page.php on line 307
Hvem er jeg - Kernekonsulent.dk
Samtaleterapi, Sandplayterapi, Spædbarnsterapi, Familieterapi, Drømmetydning, Kurser og Mindfulness

Hvem er jeg

Torun Birkbak. Født 1953Efter 16 års praksis som jordemoder fik jeg mulighed for at uddanne mig til psykoterapeut og pædagog. Min interesse for barnets videre færd var blevet vagt. I særdeleshed gennem de sidste år som privatpraktiserende jordemoder.

Min videre uddannelse foregik hos SPECULAR, hvis grundsyn jeg har taget helt til mig:
“Mit menneskesyn bygger på den grundopfattelse, at alle mennesker har en positiv kerne. En kerne, der ligger som en altid tilstedeværende beredskab bag problemer og blokeringer. Kernen er ikke statisk, men rummer muligheden for udvikling. Kernen er vores kvaliteter og kontakt til kernen indebærer kontakt med vores egne dybere følelser og klare tanker. Kernen er det sted, hvor vi er mest i kontakt med os selv og mindst afhængige af andres vurderinger og accept.”

I min klinik såvel som i mit arbejde i børnehaven hjælper jeg det enkelte menneske hjem i sig selv – i sin kerne.

I klinikken tilbyder jeg psykoterapi med barnet fra 0-7 år og dets forældre.

Og individuel psykoterapi for voksne.

 

Udgangspunktet for terapien er en tryg og tillidsfuld relation, hvor vi i fællesskab kan undersøge og arbejde med problemstillinger og udviklingspunkter.
Terapien kan bestå af psykodynamisk samtale kombineret med kreative teknikker – bl.a. sandplayterapi og spædbarnsterapi, tegneterapi, drømmeforståelse….
Har du en drøm, der betyder noget for dig, kan jeg hjælpe dig til at forstå, hvad den vil fortælle dig. 

Mindfulness meditation.

Sammen med et terapeutisk forløb anviser jeg gerne meditative øvelser, da de kan være støttende hjemmearbejde mellem terapierne. Meditation befordrer den personlige udvikling, der følger af et terapeutisk forløb.

Om stress !
Mange mennesker har et ønske om et aktivt liv.
Et aktivt liv bliver først meningsfyldt, når man kan bevare den indre ro.
Meditation har denne evne til at genskabe den type indre ro, der medfører et balanceret engagement.
Ro og balance er den bedste buffer mod stress.

Jeg har mediteret siden 1997. Jeg glædes dagligt over den effekt en jævnlig praksis kan medføre:
En rolig form for tyngde, der er et signal om kontakt til kernen.

 

 

Jeg er medlem af PsykoterapeutForeningen.dk   

betegnelsen er: “Psykoterapeut MPF”     

Se mit CV